Fotografie de botez – Teodor

Sunt multi ani de cand ne dedicam fotografiei de eveniment. Cred ca principalul motiv pentru care imi place sa fotografiez in aceste contexte festive este emotia in stare pura pe care o vad. Este un secret pe care il dezvalui acum, si anume ca fotografia de botez este preferata mea datorita iubirii, incentei si delicatetii care inconjoara acest moment. De cele mai multe ori emotiile parintilor sunt atat de mari, incat le simt foarte puternic chiar si din spatele aparatului de fotografiat. Voi lasa fotografiile de la ultimul nostru botez sa va arate toate cele de mai sus:

Sesiune foto de logodna Anca si Radu

Da, pe langa cel mai jucaus catel intalnit vreodata, am surprins in imagini si o vulpe ๐Ÿ™‚ . Tocmai cand credeam ca Mogosoaia nu ne mai poate oferi surprize, ne-a scos in cale o vulpe extrem de prietenoasa si cateva cuiburi de viespi total neprietenoase. Si cu ocazia sesiunii foto am descoperit ca nici unul dintre protagonisti nu e alergic la veninul de viespe.

Fotografie de nunta – Nicoleta si Liviu

Cat de minunat este rasul din toata inima! Lumineaza feศ›ele si inveseleste spiritul :). Una dintre nuntile la care nu m-am putut abtine sa nu bat si eu putin, pe nevazute, din picior, in ritmul muzicii ๐Ÿ˜€ Imaginile vor arata de ce a fost asa de greu sa nu dantuim si noi, launtric cel putin:

Petrecere aniversara – Anastasia

Imi place sa ma intalnesc an de an cu copiii pe care ii fotografiez. Ii vad cum cresc si cum devin din omuleti mici-mici, omuleti mai marisori. Pe Anastasia am fotografiat-o an de an, de ziua ei, in ultimii 4 ani si e minunat cum piticii se distreaza din ce in ce mai bine ๐Ÿ™‚